Kirjaudu sisään MaRan jäsentunnuksillasi.
Unohditko salasanasi?
Kirjaudu
Kirjautuminen epäonnistui. Ole hyvä ja tarkista tunnuksesi ja salasanasi.
20.10.2025
08.10.2025
05.09.2025
Lapland Hotelsin keskeinen periaate on vastuullisuus toimitusketjun joka vaiheessa, ja erityisesti ravintolat ovat tässä suhteessa merkittävässä roolissa. Päävastuun keittiörasvojen kierrätyksestä kantaa Suomen Kasviöljykierrätys Oy.
Lapland Hotelsin keskeinen periaate on vastuullisuus toimitusketjun joka vaiheessa, ja erityisesti ravintolat ovat tässä suhteessa merkittävässä roolissa....
03.09.2025
Nopeaa lounasta, virkistävää välipalaa ja pientä makeaa kahvin kylkeen. Vitriinistä ostetaan tuotteita moneen tarpeeseen. Mitä suomalaisille tarttuu vitriinistä useimmiten mukaan ja millä perustein?
Nopeaa lounasta, virkistävää välipalaa ja pientä makeaa kahvin kylkeen. Vitriinistä ostetaan tuotteita moneen tarpeeseen. Mitä suomalaisille tarttuu...
12.06.2025
Makuelämys on ravintolalle kriittinen kilpailutekijä, sillä onnistunut asiakkaan ruokailuhetki virkistää ja edistää hyvinvointia.
Tietojen kalastelu ja verkkohyökkäykset ovat jokaisen yrityksen riesana. Niitä vastaan voi kuitenkin varautua. Jos pahin tapahtuu, on aika toimia.
29.04.2025
Tukun ostoraportti kateissa tai tukkukortti toisen takin taskussa? Ei ongelmaa! Valio Aimo kehitti palvelun, joka on apuna ajasta ja paikasta riippumatta.