Kirjaudu sisään MaRan jäsentunnuksillasi.
Unohditko salasanasi?
Kirjaudu
Kirjautuminen epäonnistui. Ole hyvä ja tarkista tunnuksesi ja salasanasi.
14.10.2024
13.03.2023
Ammattitaitoisen työvoiman saatavuus on lähitulevaisuuden suurin ongelma ravintola-alalla.
Vaikka ruoan valmistus on käsityötä, digitalisaatiota ei pääse karkuun.
12.12.2022
Erinomainen työntekijäkokemus on yksi keskeisimmistä tavoitteista Timo "Lintsi" Linnamäen ravintoloissa. Hän haluaa kannustaa koko alaa parantamaan työnantajamielikuvaa nostamalla ihmiset aidosti keskiöön ja muuttamalla vanhoja käytäntöjä liiketoiminnan...
Erinomainen työntekijäkokemus on yksi keskeisimmistä tavoitteista Timo "Lintsi" Linnamäen ravintoloissa. Hän haluaa kannustaa koko alaa parantamaan...
26.10.2022
Energia ja sen hinta puhuttavat tällä hetkellä myös ammattikeittiöissä. Kuinka säästää kallista energiaa? Mitä tehdä toisin, jotta energiankulutus vähenisi?
30.09.2022
Perinteisen tukun käsite murentuu, kun Kespro ravistelee markkinaa uudella Kespro Palvelut -liiketoimintalähdöllään. Ravintolat ovat yhä kiinnostuneempia palveluiden hyödyntämisestä.
Perinteisen tukun käsite murentuu, kun Kespro ravistelee markkinaa uudella Kespro Palvelut -liiketoimintalähdöllään. Ravintolat ovat yhä kiinnostuneempia...